A-, A1-, A2-kurssit – Moottoripyörät

Ajoneuvon vuokra tutkinnossa + matka tutkintoon 150 €

——

Lisämaksusta 3h teoriapaketti 60 €
(Ajovarusteet, moottoripyörän hallinta ja ajomekaniikka)

Lisämaksusta ajotunteja asiakkaan tarpeiden mukaan 70 €/h

Lisäksi tulevat ajokorttilupa- ja tutkintomaksut Ajovarmalle (ajokorttilupa 40€, teoriakoe 35€, ajokoe 65€)

A1 – A1-kurssilla suoritetaan kortti kevytmoottoripyörälle. Kortin suorittaa yleensä 16-17-vuotiaat ja se oikeuttaa ajamaan alle 125 kuutioista ja alle 11 kW moottoripyörää.

A2 – 18-vuotiaana voi hankkia A2-kortin, mikä oikeuttaa isomman pyörän ajamiseen. A2-kortilla saa ajaa teholtaan rajoitettua moottoripyörää. Pyörän teho tulee olla alle 35 kW ja teho-painosuhde saa olla enintään 0,2kW/kg.

A – 24-vuotiaana voi ajaa moottoripyöräkortin kaikille pyöräluokille. Mikäli sinulla on jo jokin ajokortti pohjalla (AM-, B-.. tms.) sinun ei ole pakko teoriaopetusta suorittaa lainkaan, mutta suosittelemme sitä kaikille!

A-luokan korotuksen voit suorittaa joko korotuskoulutuksen tai tutkinnon kautta.
A-luokan korotuskoulutus 490€
(2h teoriaa ja 5h ajo-opetusta )

Opettajamme on SMOK ry:n kouluttaja ja tiukan kouluttajakoulutuksen ja testit läpäissyt. Näin Sinä saat varmasti parhaan tietotaidon käyttöösi.

Hinnat sisältävät lakisääteisen opetuksen ja 24 % ALV:n.